Referenties

Op 16 oktober 2010 hebben wij als Raad van Kerken In Dordrecht een symposium organiseerd voor alle bewoners van Dordrecht. Het thema was: Alleen, maar niet eenzaam in Dordrecht!?
Voor die dag hebben we drs. Emmy Davids gevraagd. Zij heeft die dag met warmte en duidelijkheid inzake het thema gebracht. Ook had zij een originele manier om de aanwezigen met elkaar in gesprek te laten komen. Je kon merken dat zij een grote kennis van zaken bezit, en zij inspeelde op de wensen en de vragen van de organisatie en aanwezigen. Zij is beslist aan te raden voor hulpverleners en vrijwilligers. U zult zich bij haar niet vervelen.
Jan Overduin, secretaris Raad van Kerken in Dordrecht

Als coördinator training bij Spectrum CMO Gelderland zet ik Emmy Davids graag in als trainer. Voornamelijk voor trainingen aan professionals en vrijwilligers die werken met ouderen. Zij heeft veel ervaring en is zeer deskundig op een aantal terreinen, zoals Eenzaamheid bij ouderen; Signaleren en voorkomen ouderenmishandeling en Het activeren van ouderen. Bovendien is ze een integer mens, die de kunst verstaat om de deelnemers op hun gemak te stellen en hen de ruimte te geven voor eigen inbreng. Kortom een enthousiaste en professionele trainer, die altijd op zoek is naar nieuwe methodieken. Wie zou zo’n trainer nou niet willen?
Hanny Dolné

Emmy is een prettige trainer die over veel deskundigheid beschikt. Ze is altijd bereid om mee te denken. Vilans Ontwikkeling & Training werkt graag met haar samen! Ook de deelnemers aan de training omgaan met eenzaamheid zijn erg tevreden over haar. Dit zijn enkele reacties:
  • Emmy is erg deskundig, weet de complexiteit en waar het over gaat en komt met heldere methodiek die goed uit te voeren is en niet ver van je af staat.
  • Emmy is lekker actief en betrokken.
  • Ze ging goed op de materie in.
  • Ze ging goed in op vragen en reacties, interactie!
Met vriendelijke groet, Bertien van Leijen

Emmy Davids is een betrokken en empathische trainer die weet waar ze het over heeft. Haar kennis over eenzaamheid is groot en ze is, of het nu gaat over beroepskrachten of vrijwilligers, uitstekend in staat haar kennis en vaardigheden over te brengen op cursisten.

Arie Ouwerkerk